Asker og Bærumsgruppen av NRRL vil i år avholde Field Day fra 05 til 06.09.2020 på Bærum Kommunes hytte ”Solknatten” LB5HG Thomas og LB0KG Thor Ivar vil være arrangører.

Denne ligger fint til i Vestmarka, på koordinater 59.89793º N, 10.41265º Ø / 59° 53′ 52.5″N, 10° 24′ 45.6″Ø Det er ca. 2 km å gå fra parkeringsplassen, og gode veier helt fram. Vi vil kjøre opp på fredag 4.9 på ettermiddagen, oppmøte på vestmarksetra parkering. Endelig tidspunkt kommer til de som melder seg på. Det blir felles mat og drikke for de som rigger og blir med fra fredagen ev. lørdag morgen. På lørdag morgen/ formiddag vil det bli anledning for de av våre medlemmer som ønsker å komme opp på dagstur, Det vil være kaffe osv. til alle, men lunch, middag må du nok dessverre ta med selv.

Føler du at det er for langt å gå for deg opp til Solknatten så er det mulig for å bli hentet nede på Vestmarka parkeringsplass for så å bli kjørt til døren.

På grunn av smittebegrensning og begrensede plasser i bilen, så vi prioriterer de eldste og de med dårlige ” knær/hofter”. Frister dette, ta kontakt med LB0KG - Thor Ivar for avtale ( 905 65 200) På grunn av begrensninger i kjøreløyver, så er det ikke mulig å kjøre ” on demand” så derfor må vi samle opp litt.

Det er soveplass til 6-8 stk på hytta og gode fasiliteter som kjøkken, toaletter osv ellers. Vi planlegger minimum 2-3 HF stasjoner og en 2m stasjon. Det er sterkt ønskelig å få med en operatør på CW. Vi vil i tillegg være QRV på DMR og muligens noe digimodes. Håper mange vil stille på høstens vakreste radioaktive eventyr i AB-Gruppa...

73 de LB5HG & LB0KG